Ajuda per a la instal·lació i ús de l’App EVcharge

Recorda! Per a poder gestionar la recàrrega del teu vehicle elèctric amb el mòbil, el primer que hauràs de fer és descarregar l'aplicació EVcharge disponible per a Android i iOs.

1. Registre

soporte

Quan instal·lis l’aplicació et sol·licitarà registrar-te, pots connectar els comptes (gmail, Android, iOs, correu electrònic) o bé crear-ne una nova.

2. Carregador proper

cargador cercano

La geolocalització del mòbil detectarà el carregador en el qual et trobes i podràs començar la recàrrega del teu vehicle.

3. Mapa de recàrrega

mapa de descarga

També podràs veure des del mapa o llistat de carregadors (menú principal) els carregadors més pròxims i navegar cap a ells.

4. Procés de recàrrega

proceso de carga

Una vegada seleccions el carregador, tries la presa i configures el temps o energia que vulguis carregar.

5. Procés de recàrrega II

proceso de carga

Una vegada seleccionat el temps o energia podràs confirmar la recàrrega. Si el carregador és gratuït, t’indicarà 0€, si és de pagament, et sol·licitarà una targeta (veure següent pas) i et mostrarà l’import.

6. Targetes de pagament

targeta de pago

En cas de no tenir cap targeta associada, l’aplicació et dirigirà automàticament a la pantalla per a afegir una targeta de crèdit o dèbit de manera segura.

7. Iniciar la recàrrega

iniciar la carga

Una vegada confirmada la recàrrega has de seguir les indicacions de la pantalla. Connectar la mànega al cotxe i clicar a «INICIAR RECÀRREGA».

8. Interrompre la recàrrega

interrumpir la carga

Podràs veure l’estat de la recàrrega des del teu mòbil. També podràs interrompre o finalitzar la recàrrega en qualsevol moment. L’aplicació només et cobrarà el temps o energia consumida.

9. Recàrrega finalitzada amb èxit

carga finalizada.con exito

En cas de NO interrompre el procés de càrrega, l’aplicació et donarà un avís en arribar al final perquè puguis desconnectar els cables i continuar la marxa.

RECORDA QUE L'APLICACIÓ EVCHARGE DISPOSA DE MOLTES MÉS FUNCIONS PER GESTIONAR RESERVES, ESTADÍSTIQUES, LOCALITZACIÓ DELS PUNTS DE RECÀRREGA, ETC…