Gestió Integral de xarxes de recarga en Rumanía de la mano de EV Connect

L’empresa romanesa EVconnect, un important Operador de Punts de Recarega (CPO) i Empresa Proveïdora de Serveis de Mobilitat Elèctrica (EMP) a Europa de l’Est, acorda amb EVcharge la adopció de la plataforma amb la seva pròpia marca.

Gràcies a aquesta col·laboració EVconnect aprofita tota la potencia i flexibilitat d’EVcharge per obtindre llicencies d’us de diferents operadors de Romania i Hongria. Aquest acord permet a EVconnerct fortificar la seva capacitat comercial al integrar la plataforma al seu portfolio i poder oferir serveis 360 graus a les companyies i administració romaneses i hongareses.

Per últim, dintre del acord, s’ha adaptat l’aplicació de localització i gestió de punts de recàrrega EVcharge Mòbil a la marca EVconnect app. Desde l’ APP s’ofereix localització, navegació i gestió als usuaris de vehicles elèctrics a Romania i Hongria.