Gestió de recàrrega ràpida a les estacions de servei

Sota la marca Ecostation s’engloben punts de recàrrega d’alta velocitat ubicats a les estacions de servei. Aquest distintiu, que poc a poc apareix més a les àrees de servei, és una garantia d’eficiència energètica, seguretat i disponibilitat.

Ecostation ofereix a totes les estacions de servei el suport EVcharge com a plataforma per gestionar les estacions de recàrrega ràpida i ultra-ràpida. El mòdul energètic d’ EVcharge gestiona de forma estàtica i dinàmica la potencia per optimitzar el consum energètic.

EVcharge, en la seva versió per les estacions de servei, ofereix una API de connexió amb la caixa central de tots els mostradors de les estacions per a que el personal pugui controlar totalment els dispositius. A més, si es tracta d’una companyia multi-estacions, EVcharge permet gestionar tarifes i formes de pagament des de les oficines centrals de l’entitat.

Finalment EVcharge, amb el seu mòdul d’aplicació mòbil, ofereix als propietaris d’estacions de servei ECOSTATION una eina per aconseguir tenir una major presencia en els mapes i navegadors d’internet.